Autobedrijf Ron van Geerenstein is een kleinschalige onderneming , waarbij u als klant centraal staat.

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam, dan bent u bij Autobedrijf Ron van Geerenstein aan het juiste adres. Wij mogen al ruim 20 jaar onze klanten tot volle tevredenheid weer op weg helpen. Goed onderhoud van uw voertuig voorkomt hoge kosten.

Geen onnodige reparaties of vervanging van onderdelen en een goed en eerlijk advies. Wij laten de oude onderdelen zien zodat u daadwerkelijk ziet dat het vervangen is door nieuwe onderdelen. Dat is waar eigenaar Ron van Geerenstein met ruim 32 jaar ervaring in de autobranche waarde aan hecht.

Auto elektronica is de specialisatie van Ron van Geerenstein. Hiervoor beschikt Autobedrijf Ron van Geerenstein over testapparatuur op dealer- en hoger niveau voor alle merken. Ook is een uitgebreid assortiment aan speciaal gereedschap voorhanden.

Wij streven ernaar uw auto dezelfde dag weer klaar te hebben. Bij bijzonderheden of extra kosten nemen wij eerst contact met u op voor overleg. Wij maken bij voorkeur gebruik van originele onderdelen of gelijk aan origineel.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw personenauto of bedrijfswagen.

Veilig en zonder onnodige kosten op weg, dat is ons motto!

 

Onze service bestaat uit:

✓ Onderhoud en reparatie personenauto’s en bedrijfswagens
✓ Banden
✓ Kosteloze prijsopgave en vakkundige inspectie advies
✓ APK- keuringen
✓ Aankoop keuring
✓ Diagnose elektronische storingen, programmeren en coderen

Bedrijfswageninrichting:

  • Betimmering
  • Kasten inbouw
  • LED verlichting

✓ Schade, herstel en taxatie personenauto’s en bedrijfswagens: Wij wikkelen de schade af met de expert en verzekeringsmaatschappij
✓ Restylen: Uitdeuken zonder spuiten
✓ Onderhoud campers, caravans en aanhangers

De koffie staat voor u klaar!