Een auto van nu is simpelweg te complex geworden om goed onderhoud uit te kunnen voeren zonder opgeleide monteurs en gespecialiseerde diagnose-apparatuur te hebben.

Veel onderhoudsbeurten en reparaties beginnen eerst met het koppelen van een laptop aan de autocomputer. Op basis hiervan kan vaak achterhaald worden waar zich een probleem bevindt en kan de monteur de reparatie uitvoeren.

Een auto bevat zoveel software dat hier vaak ook het probleem zit en dit kunt u alleen door een goede én betrouwbare garage laten verhelpen zoals Autobedrijf Ron van Geerenstein.

Eerlijk tarief

Om elektronische storingen vast te stellen, dient de auto in de garage aangesloten te worden op diagnoseapparatuur. Deze apparatuur leest de storing uit het geheugen van uw auto, zodat duidelijk wordt in welk gedeelte van het elektronische gedeelte van het systeem de storing gezocht moet worden.

Diagnose apparatuur en kennis aanwezig

Autobedrijf Ron van Geerenstein beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige technici om elektronische storingen te verhelpen. En dat tegen een eerlijk uurtarief. Zo kunt u weer gerust, en niet te duur, de weg op!