APK KEURING

De APK-keuring is een belangrijke keuring in het auto onderhoud. Tijdens deze keuring beoordeelt de keurmeester uw auto op 3 aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt hiervoor op een groot aantal punten nauwkeurig nagekeken. Kies voor een APK-keuring bij Autobedrijf Ron van Geerenstein en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Autobedrijf Ron van Geerenstein verzorgt de APK-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak voor een APK-keuring met Autobedrijf Ron van Geerenstein.

Wat is een apk-keuring?

APK staat voor algemene periodieke keuring. De APK-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De APK-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘APK-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud door Autobedrijf Ron van Geerenstein blijft verstandig.

Uw APK-keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de APK. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt naar Autobedrijf Ron van Geerenstein voor een APK-keuringg. Na de APK-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de APK-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden.
Tip: combineer uw APK met een kleine beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direcht achter de rug!

Onafhankelijk APK-keuren is het toepassen van de wettelijke APK-regelgeving. Niets meer en niets minder.

Autobedrijf Ron van Geerenstein: voor een eerlijke APK-keuring voor een eerlijke prijs.